Son altı hafta diken üstünde!

Antalyaspor galibiyetiyle gelen bahar havası çabuk dağıldı. Akhisar deplasmanında 1-0 mağlup olarak rahatlama şansını kaçıran Trabzonspor, ligde son 6 haftaya diken üstünde giriyor Bordo-Mavililer’de yine hüsran yaşanıyor... Geçtiğimiz hafta Antalyaspor’u

Son altı hafta diken üstünde!

Antalyaspor galibiyetiyle gelen bahar havası çabuk dağıldı. Akhisar deplasmanında 1-0 mağlup olarak rahatlama şansını kaçıran Trabzonspor, ligde son 6 haftaya diken üstünde giriyor

 
Bordo-Mavililer’de yine hüsran yaşanıyor...
 
Geçtiğimiz hafta Antalyaspor’u ağırlayan Trabzonspor, Volkan ve Yasin’in golleriyle 2-0 kazanmıştı. Tehlike hattıyla arasındaki fark da 2’den 5’e çıkmıştı. Bu galibiyet tüm camiaya rahat bir nefes aldırdı. Ancak yaşanan bahar havası uzun sürmedi. Büyük umutlarla gidilen Akhisar Belediyespor deplasmanı hüzünle bitti. Trabzonspor, altındaki rakiplerinin puan kaybettiği bu haftada kazanarak iyice rahatlamak istiyordu. Ancak dün sahada bu istekten eser yoktu. İlk yarıda tek bir şut bile çekemeyen Bordo-Mavililer, ortaya koydukları futbolla adeta taraftarlarını uyuttu. İkinci devrede yapılan değişikliklerin de etkisiyle biraz toparlanan Fırtına, bir türlü golü bulamadı.
 
Haftaya rakip Ordu
 
Theofanis Gekas’ın üç kişinin arasında düşe kalka attığı gol Trabzonspor’u yıktı. Bu sezon ligde sadece bir kez üst üste iki hafta galip gelen Bordo-Mavililer, Antalyaspor zaferinin ardından Manisa’da sahadan puansız ayrıldı. Belki tehlike hattıyla aradaki 5 puanlık fark korundu. Ancak Trabzonsporlu futbolcular ve taraftarlar, son 6 haftaya diken üstünde giriyor. Bordo-Mavililer, önümüzdeki hafta, bir başka ligde kalma savaşı veren takım olan Orduspor’u ağırlayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor