Sol Bamba'ya tatil rötarı

Trabzonspor ‘un İngiltere'nin Leicester City takımının dan transfer ettiği Fildişi Sahilli stoper Souleymane Sol Bamba yaklaşık 10 gün sonra Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacakKulübü Leicester City ile tüm pürüzlerin giderildiği Sol Bamba tatilini sürd

Sol Bamba'ya tatil rötarı

Trabzonspor ‘un İngiltere'nin Leicester City takımının dan transfer ettiği Fildişi Sahilli stoper Souleymane Sol Bamba yaklaşık 10 gün sonra Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacak

Kulübü Leicester City ile tüm pürüzlerin giderildiği Sol Bamba tatilini sürdürürken  Bamba   20 Haziran’dan sonra  Trabzon'a gelerek  kendisini bordo - mavili renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

 

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin’den sonra , Sol Bamba ve Emre Güral'la da anlaşarak transferde aldığı oyuncu sayısını 3'e çıkardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor