Şok! TFF'ye toplu dava!

TFF yönetiminin "Mali ve idari yapılanma ve personel daraltılması" gerekçesiyle işine son vermelerine karşılık yeni pensonel alımı yapması görevden alınan isimleri mahkeme kapısına götürdü.Futbol Federasyonu yönetiminin bir süre önce görevine son verdiği

Şok! TFF'ye toplu dava!

TFF yönetiminin "Mali ve idari yapılanma ve personel daraltılması" gerekçesiyle işine son vermelerine karşılık yeni pensonel alımı yapması görevden alınan isimleri mahkeme kapısına götürdü.

Futbol Federasyonu yönetiminin bir süre önce görevine son verdiği isimler soluğu mahkemede aldı.

TFF yönetiminin "Mali ve idari yapılanma ve personel daraltılması" gerekçesiyle işine son vermelerine karşılık yeni pensonel alımı yapması görevden alınan isimleri mahkeme kapısına götürdü. TFF yönetimi tarafından görevine son verilen genel sekreter vekili Ali Parlak, Pazarlama Müdürü Burak Gürkan, Satın Alma Müdürü Gökhan Alan, Özel Kalem Müdürü Hakan Kutlay, İç denetim Müdürü Cemalettin Öztürk'ün ve daha önce Hukuk departmanındaki işlerine son verilen 4 avukatın iş mahkemesine başvurarak TFF aleyhine dava açtıkları öğrenildi.

Görevlerine son verilen bu isimlerin davalarını da yine iki ay önce Hukuk Müşavirliği depatmanındaki görevine son verilen Av.Levent Polat'ın takip etmesi dikkat çekti.

Bu arada uzun süredir TFF iletişim Müdürlüğü görevini yürüten Aktuğ Soytuna ise A Milli Takımlar İletişim Müdürlüğü görevine atandı. Sporsorluklar ve Pazarlama müdürlüğüne ise gazeteci Cüneyt Koryürek'in oğlu Mehmet Koryürek ve yardımcılığına Rengin Epey geldi. TFF iletişim müdür yardımcılığını görevine ise Oğuz Akçakoca getirildi.

TFF'de görevine son verilen isimlerin "personel kısıtlaması" gerekçesiyle işlerine son verilmesine karşılık, yerlerine yeni personel alınması mahkemeye giden personelin elini güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor