Şok istifa!

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da teknik direktör Engin Korukır, Ankaragücü karşısında alınan yenilginin ardından sözlü olarak istifasını yönetime bildirdi.Ligde son 6 haftadır galip gelemeyen ve zirveden uzaklaşan Çaykur Rizespor, son olarak deplas

Şok istifa!

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da teknik direktör Engin Korukır, Ankaragücü karşısında alınan yenilginin ardından sözlü olarak istifasını yönetime bildirdi.

Ligde son 6 haftadır galip gelemeyen ve zirveden uzaklaşan Çaykur Rizespor, son olarak deplasmanda Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldu. Önceki hafta kötü gidişin 10 haftayı bulması halinde görevden ayrılabileceğini belirten Korukır, bu süreyi beklemeden istifasını sözlü olarak yönetime bildirdi. Çaykur Rizespor yönetim kurulu bir araya gelerek Korukır'ın istifasını görüşecek. Basın sözcüsü Aykut Ferah, Korukır'ın sözlü olarak istifasını yönetime bildirdiğini belirterek bugünkü yönetim toplantısının ardından açıklama yapacaklarını ifade etti.

Bu arada Rize kamuoyunda Korukır'ın yerine teknik direktörlük görevine alt yapı hocalarından Mehmet Ali Karaca'nın getirilmesi isteniyor. Bir süre önce memleketi Rize'yi ziyaret eden A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da yakın arkadaşı Karaca'yı ziyaret ederek Çaykur Rizespor'un kendi değerlerine sahip çıkması gerektiği yönünde görüş bildirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor