Sneijder'in takımı belli oldu

  Şanlıurfaspor, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in abisi Rodney Sneijder ile prensipte anlaştı. Rodney Snaijder bugün Şanlıurfaspor yöneticileriyle bir araya geldi.  Prensip anlaşmasına varan iki tarafın önümüzdeki günlerde resmi imza at

Sneijder'in takımı belli oldu
 
 
Şanlıurfaspor, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'in abisi Rodney Sneijder ile prensipte anlaştı. Rodney Snaijder bugün Şanlıurfaspor yöneticileriyle bir araya geldi. 
 
Prensip anlaşmasına varan iki tarafın önümüzdeki günlerde resmi imza atması bekleniyor. 1991 doğumlu Rodney Sneijder futbola Utrecht altyapısında başlayıp daha sonra Ajax altyapısına devam etti ve 2011yılında Ajax'la ilk profesyonel sözleşmesine imza attı. 2011-12 sezonunu Utrecht'te kiralik olarak geçiren Rodney 2012 yılında Waalwijk'e transfer oldu. 1.75 boyundaki orta saha oyuncusu geçen sezon Waalwijk'le 26 maça çıkıp 2 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor