Siz 70 milyonu aptal mı zannettiniz

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına telefonla bağlanan Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Atalay, şike soruşturmasıyla ilgili yazdıkları rapor hakkında açıklamalarda bulundu. "VİCDANINIZ RAHAT MI?"Etik Kurulu'nun yazdığı raporu eleştiren Ahmet

Siz 70 milyonu aptal mı zannettiniz

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına telefonla bağlanan Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oğuz Atalay, şike soruşturmasıyla ilgili yazdıkları rapor hakkında açıklamalarda bulundu.

 

"VİCDANINIZ RAHAT MI?"

Etik Kurulu'nun yazdığı raporu eleştiren Ahmet Çakar, "Sizin aldığınız karar Türk futboluna güveni sarstı ve zarar verdi. Yatağa kafayı koyduğunuzda vicdanınız rahat mı?" sorusunu Oğuz Atalay'a yöneltti.

 

"70 MİLYONU APTAL MI ZANNETTİNİZ?"

Çakar'ın sorusuna "Vicdanım rahat" diye cevap veren Oğuz Atalay, Çakar'ın "Siz 70 milyonu aptal mı zannettiniz?" sözleri karşısında adeta şok oldu. Bu soruya cevap vermek istemediğini söyleyen Atalay'ın bu tutumu üzerine Ahmet Çakar farklı bir soruya geçti.

 

YARGILANANLAR ARASINDA ÇİFTÇİ VAR MI?

Ahmet Çakar; iddianamede yer alan, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'ye atfedilen 'tarlaları sürmek' ve 'ekinlerin yeşermesi' gibi ifadeleri hatırlatarak, sanıklar arasında tarım işi ile uğraşan, çiftçi olan biri olup olmadığını sordu. Oğuz Atalay böyle bir sanığın olmadığını ifade edince Çakar da bu durumda sanıkların nasıl makul bir savunmasının olduğunu sordu ve 75 milyonun aptal yerine konulduğunu savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor