Sivas'ta Trabzonspor'un Avrupa savaşı

Spor Toto Süper Lig'in kalan bölümünde korkulu rüya görmemek adına kritik hesaplar yapan Sivasspor ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde kozlarını paylaşacak.Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor ile Trabzonspor karşı ka

Sivas'ta  Trabzonspor'un Avrupa savaşı

Spor Toto Süper Lig'in kalan bölümünde korkulu rüya görmemek adına kritik hesaplar yapan Sivasspor ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde kozlarını paylaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Erdem Bayık'ın yapacağı karşılaşmada, Taner Gizlenci dördüncü hakem olarak görev alacak.

TRABZONSPOR'UN AVRUPA KAPISI

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor da deplasmandan gol yemeden dönerek Avni Aker'deki rövanşa avantajlı bir skorla çıkmayı hedefliyor. Avrupa'yı gitmeyi hedefleyen Trabzonspor finale kalmak adına yarı finalde elenmek istemiyor.

HALİL-ADRİAN SAHADA

Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın Orduspor maçında ikinci yarıda oyuna girdikten sonra galibiyetin mimarı olan Adrian ve Halil'i Sivasspor karşılaşmasında ilk 11'de oynatması bekleniyor. Kaleyi kupa maçlarında Tolga Zengin'e emanet eden Tolunay Kafkas, izin alarak Fransa'ya giden Bamba'nın yerine defansta kimi oynatacağına ise maçtan önce karar verecek.

Orduspor maçındaki bir pozisyonda darbe aldığı başına 6 dikiş atılan Giray'ın yapılacak son kontrollerinde oynamasına mani bir durum görülürse Mustafa'nın yanında Celustka sahaya sürülebilecek.

SİVASSPOR'UN AKLINDA G.SARAY MAÇI VAR

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor'u konuk edecek Sivasspor, rövanş için avantajlı skor elde etmeyi planlıyor.

Tarihinde ikinci kez kupada yarı finale yükselen Sivasspor, yarınki maçtan avantajlı skorla ayrılmak istiyor. Sivasspor, 2008-2009 sezonunda da kupada yarı final oynamıştı. O sezon çeyrek finalde Galatasaray'ı saf dışı bırakan Sivasspor, yarı finalde Fenerbahçe'ye 3-1 ve 0-0'lık skorlarla elenmişti.

Kırmızı-beyazlı ekip, geçen sezon da Galatasaray'ı eleyerek yükseldiği çeyrek finalde, Bursaspor'a yenilerek kupaya veda etmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor