Sivas'ta 2. Terim vakası

Saparanın attığı golden sonra4.hakem Taner Gizlinci ile  tartışmaya giren Sivasspor teknik direktörü Rıza Calımbay güçlükle tribüne gönderildi.Sivasspor'un yediği golden önce 4. hakemle başlayan tartışması tavan yapan Rıza Çalımbay, tribüne gönderildi.Siv

Sivas'ta 2. Terim vakası

Saparanın attığı golden sonra4.hakem Taner Gizlinci ile  tartışmaya giren Sivasspor teknik direktörü Rıza Calımbay güçlükle tribüne gönderildi.

Sivasspor'un yediği golden önce 4. hakemle başlayan tartışması tavan yapan Rıza Çalımbay, tribüne gönderildi.Sivasspor ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçınde Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ile maçın 4. Hakemi Taner Gizlenci arasında yaşanan tartışma Çalımbay’ın saha dışına atılması ile sonuçlanırken 4. Hakem ile son 10 dakika boyunca saha kenarındaki alanlar konusunda yaşanan tartışmanın boyutları tribünlere kadar taşındı.

 4. Hakem Taner Gizlemci ve saha komiseri ile Çalımbay arasında ki tartışma Sapara’nın golünden sonra tavan yaptı. Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek Rıza Çalımbay’ı tribüne gönderdi.

ÇALIMBAY, “ÇIKMIYORUM”

 Bu karar sonunda kararı protesto eden Çalımbay, çıkmayacağını belirtip tartışma yaşanınca maç 99. Dakikada tamamlanabildi. 4. Hakem ile tartışmaya giren Çalımbay’ın yanına giden Hüseyin Göiçek, tecrübeli çalıştırıcıyı tribüne çıkması konusunda ikna edince karşılaşma tamamlandı. Rıza Çalımbay’ın hakem ile olan tartışmasında kendi oyuncusunun faul yapmasına sinirlendiğini söylediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor