Sivasspor'da 3 eksik!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin idmanında yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçı öncesinde takımın son durumunun iyi olduğunu söyledi. Çalımbay ayrıca, Eneramo, Kıvanç ve Rasmussen'in

Sivasspor'da 3 eksik!

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin idmanında yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçı öncesinde takımın son durumunun iyi olduğunu söyledi. Çalımbay ayrıca, Eneramo, Kıvanç ve Rasmussen'in maçta sakatlıkları dolayısıyla oynayamayacağını belirtti.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçının önemini bildiklerini belirterek, ''Oynayacağımız takımın Trabzonspor veya herhangi bir takım olması fark etmiyor, bizim mutlaka puan veya puanlar almamız gerekiyor'' dedi.

 Çalımbay, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin idmanında yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçı öncesinde takımın son durumunun iyi olduğunu söyledi.

 Mutlaka bu maçtan iyi bir şekilde ayrılmaları gerektiğini ifade eden Çalımbay, Eneramo, Kıvanç ve Rasmussen'in maçta sakatlıkları dolayısıyla oynayamayacağını belirterek, ''İnşallah Orduspor maçında hazır duruma gelirler. Maçın önemini biliyoruz. Oynayacağımız takımın Trabzonspor veya herhangi bir takım olması fark etmiyor, bizim mutlaka puan veya puanlar almamız gerekiyor'' diye konuştu.

Trabzonspor'a çok büyük saygılarının olduğunu söyleyen Çalımbay, ''Bizden sonra oynayacakları maçlarda başarılar diliyoruz kendilerine. Ama bizim tabii ki mutlaka buradan iyi şekilde ayrılmamız gerekiyor. Rakip kim olursa olsun, başka takım da olsa, Trabzonspor da olsa mutlaka puan almamız gerekiyor'' dedi.
 Çalımbay, maçın soğuk bir havada oynanacak olmasının neticeyi etkileyip etkilemeyeceğinin sorulması üzerine, şu yanıtı verdi:

 ''Maç başladığı zaman bir şey olacağını sanmıyorum. Çünkü sahamız zemin olarak güzel şartlara sahip. O yönden bir sıkıntı olmaz. Zaten oyuncular da sürekli şekilde hareketli oldukları için de bir problem olmaz. Belki çok soğuk olursa taraftarlar açısından bir sıkıntı olur. Ama yıllar önce bir Trabzonspor maçında bir sıkıntı yaşanmıştı, öyle bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bizler de burada zaman zaman gece antrenmanlar yapıyoruz. Öyle fazla bir şey olmuyor. Ama bu maçın bence mücadelesi sıcak bir hava getirecek oraya. O yüzden de büyük bir mücadele içinde geçecek maç, kimsenin soğuğu düşüneceğini zannetmiyorum.''

 Sivassporlu Mehmet Nas ise Trabzonspor ile sahalarında oynayacaklarını belirterek, ''Öncelikle bu avantajı kullanmak istiyoruz. Maçın geç saatte başlaması, buradaki havanın da soğuk olması bizim için bir avantaj. Son zamanlarda zaten istikrarsız bir tablo çiziyoruz ama sahamızda kaybetmiyoruz. İnşallah yarın Trabzonspor maçında da kendi sahamızda iyi futbol oynayıp, seyircimizin de desteğiyle galip geleceğimize inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

Uğur Kavuk da çalışmalarının çok iyi gittiğini söyleyerek, ''Seyircimizin desteğiyle güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Aynı Fenerbahçe maçındaki gibi iyi bir tempo yakalayıp galip gelmek istiyoruz. İnşallah başarırız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor