Sivasspor galip gelmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.Ligin 29. haftasında sahasında Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Sivasspor, 1 günlük iznin ardından, 30. haftada 12 Mart Pazartesi günü Tra

Sivasspor galip gelmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligin 29. haftasında sahasında Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Sivasspor, 1 günlük iznin ardından, 30. haftada 12 Mart Pazartesi günü Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maça odaklandı. Kırmızı-beyazlı ekip, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yardımcı antrenör Orhan Kaynak yönetiminde kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Galatasaray karşılaşmasında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Ziya Erdal, takımdan ayrı olarak koştu.

Galatasaray maçının ardından İstanbul'a giden teknik direktör Rıza Çalımbay'ın, Sivas'a dönüş için yolculuk yaptığı uçağın hava muhalefeti nedeniyle Samsun'a zorunlu iniş yapması üzerine Samsun'da olduğu belirtildi. Çalımbay'ın karayoluyla Samsun'dan Sivas'a geleceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor