Sivasspor farklı kaybetti

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta maçında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşılaştı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 5-2'lik skorla ev sahibi Fenerbahçe oldu.Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 15 ve 35. dakikada Dirk Kuyt, 32. dakikada

Sivasspor farklı kaybetti

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta maçında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşılaştı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 5-2'lik skorla ev sahibi Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 15 ve 35. dakikada Dirk Kuyt, 32. dakikada Bruno Alves, 49. dakikada Pierre Webo, 89. dakikada Alper Potuk kaydetti. Sivasspor'un golleri ise 55. dakikada Atıf Chahechouhe ve 83. dakikada Cicinho'ndan geldi.

Son dönemde oynadığı futbolla ciddi şekilde eleştirilen Fenerbahçe, Sivasspor karşısında etkili oyunu ve aldığı galibiyetle taraftarlarına ligde iki hafta üst üste galibiyet sevinci yaşattı. Sarı-lacivertliler ayrıca Şükrü Saracoğlu Stadı'nda arka arkaya 8. lig maçını kazanmış oldu.

Fenerbahçe bu galibiyetin ardından puanını 6'ya yükseltti. Sivasspor ise 3 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler