Sivas'ı dört koldan bağlamışlar

Futbolda şike soruşturması kapsamında yapılan fiziki ve teknik takiplere Bucak Aşireti Lideri Sedat Bucak’ın yakın akrabası Fatih Mehmet Bucak da takıldı.  Fenerbahçe için şike yaptığı öne sürülen Fatih Mehmet Bucak, Fenerbahçe için çalışan manajer Abdull

Sivas'ı dört koldan bağlamışlar

Futbolda şike soruşturması kapsamında yapılan fiziki ve teknik takiplere Bucak Aşireti Lideri Sedat Bucak’ın yakın akrabası Fatih Mehmet Bucak da takıldı.  

Fenerbahçe için şike yaptığı öne sürülen Fatih Mehmet Bucak, Fenerbahçe için çalışan manajer Abdullah Başak’a, “Sivas maçı banko değil mi? Cep yapıyoruz değil mi?” diye soruyor. Bucak, 1999’da bir futbol kulübü başkanını tehdit ettiği gerekçesiyle, tutuklu yargılanmıştı.

İddianamenin ek delil klasörlerine giren tape kayıtlarında, Bucak’ın “Apo” diye hitap ettiği Abdullah Başak’a Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesini sorduğu anlaşıldı. 25 Nisan’da yapılan görüşmede “Sivas maçı banko değil mi lan. Keleğe gelmeyiz değil mi” diye soran Bucak, Başak’tan “yok abi” diye karşılık alıyor. Görüşmenin devamı ise şöyle:

Şampİyonluk kursağımızda kalmaz İnşallah

-FATİH MEHMET BUCAK: Net değil mi, Sivas’ta cep yapıyoruz değil mi Sivas.

-ABDULLAH BAŞAK: Evet abi, evet abi

-F.M.B: İyi hadi görüşürüz. Tamam ha şampiyonluk kursağımızda kalmaz artık.

-A.B: Yok abi

-F.M.B: Bi FB’de takılır olur mu öyle valla

-A.B: Olmaz

-F.M.B: Kimse daha konuşmaz Mecnun Başkanla

-A.B: Doğru diyorsun ha. Gereken de odur zaten.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor