Sivas uzatmada turladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Gaziantepspor ve Sivasspor karşı karşıya geldi. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmanın galibi 1-0 ile Sivasspor oldu.Gaziantepspor, kalecisi Mahmut Bezgin'in 44. dakikadaki kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Kar

Sivas uzatmada turladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Gaziantepspor ve Sivasspor karşı karşıya geldi. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmanın galibi 1-0 ile Sivasspor oldu.

Gaziantepspor, kalecisi Mahmut Bezgin'in 44. dakikadaki kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın normal süresi 0-0 bitti.

Sivasspor, Bolivyalı golcüsü Ricardo Pedriel'in 101. dakikada attığı kafa golüyle tur vizesi aldı. Gaziantepspor'da ayrıca Orhan Gülle 116 ve 117'de gördüğü iki sarı kartın ardından takımını 9 kişi bıraktı.

Bu sonuçla Sivasspor, kupada gruplara kalırken, Gaziantepspor bundan sonra yoluna Spor Toto Süper Lig'de devam edecek.

Sivasspor bir sonraki maçını Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak. Gaziantepspor ise deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile zorlu bir 3 puan mücadelesine girişecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor