Sıra Fener'de!

Trabzonspor'un PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon, Ziraat Türkiye Kupası'nda 13 Ocak'ta F.Bahçe ile oynayacağı maça Antalya'da bileniyor. Takımın yıldızlarından Sercan Kaya ve Göksu Ahlas, güçlü rakiplerine meydan okudu. Sercan, "Takım

Sıra Fener'de!

Trabzonspor'un PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımı 1461 Trabzon, Ziraat Türkiye Kupası'nda 13 Ocak'ta F.Bahçe ile oynayacağı maça Antalya'da bileniyor. Takımın yıldızlarından Sercan Kaya ve Göksu Ahlas, güçlü rakiplerine meydan okudu. Sercan, "Takım olarak oynadığımızda neler yapabileceğimizi G.Saray'ı kupadan eleyerek gösterdik. Bu galibiyetin anlam kazanması için F.Bahçe'yi de yenmek istiyoruz. Taraftarımız bize inansın" dedi.

TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİZ
Göksu da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, "Burada ortam çok güzel. Önümüzde F.Bahçe ile zorlu bir kupa maçımız var. Bu karşılaşma bizim için ayrı bir anlam taşıyor. F.Bahçe'yi yenerek Türkiye'ye G.Saray galibiyetinin tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz" diye konuştu. Bu arada 1461, kampta Fildişili iki oyuncuyu denemeye aldı.

ŞENER'DEN MORAL ZİYARETİ
Başkan Sadri Şener, dün 1461 Trabzon'un kampını ziyaret edip moral verdi. Teknik direktör Mustafa Akçay'la sohbet eden Şener, "1461, PTT 1. Lig'in önemli takımlarından. En büyük havayı G.Saray'ı kupadan eleyerek yaptı. Bütün Türkiye tanıdı. Yaş ortalaması 21-22. Biz de onlara her gayreti gösteriyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler