Sir Alex Ferguson'un koltuğu artık onun

  Ferguson gibi İskoç olan Everton'ın eski teknik direktörü Moyes ile 6 yıllık anlaşma sağlandı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, takımın başına, 11 yıldır Everton'ı çalıştıran David Moyes getirildi. 1 Temmuz'dan itibaren "Kırmız

Sir Alex Ferguson'un koltuğu artık onun

 

 Ferguson gibi İskoç olan Everton'ın eski teknik direktörü Moyes ile 6 yıllık anlaşma sağlandı.
 
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, takımın başına, 11 yıldır Everton'ı çalıştıran David Moyes getirildi. 1 Temmuz'dan itibaren "Kırmızı Şeytanlar" lakabıyla anılan takımda işbaşı yapacak Moyes ile 6 yıllığına anlaşmaya varıldı.
 
Manchester United teknik direktörlüğünün teklif edilmesinin onur verici olduğunu ifade eden Moyes, "Kulüp için yaptığı her şeye büyük saygı duyduğunu" söylediği Ferguson'ın, kendisini önermesinden memnun olduğunu bildirerek, şunları kaydetti:
 
"Tüm zamanların en iyi teknik direktörünün ardından koltuğa oturmanın ne denli zor olduğunun farkındayım, ama Manchester United'ın teknik direktörü olma fırsatı sıklıkla karşılaşılacak bir durum değil. Yeni sezon için sabırsızlanıyorum."
 
50 yaşındaki Moyes, Everton Kulübü yönetimi ve taraftarlarına da teşekkür ederek, Everton'ın ligi mümkün olan en iyi noktada bitirmesi için sezon sonuna kadar elinden geleni yapacağını söyledi.  Sir Alex Ferguson ise halefiyle ilgili yaptığı açıklamada, "David, güçlü, çalışma ahlakına sahip biri. 1998 yılında teknik direktör yardımcılığı için düşündüğümüzden bu yana yaptığı işlere hayranım. Bu kulübün teknik direktöründe olmasını beklediğimiz tüm değerlere sahip olduğuna şüphe yok" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler