Sinirlendim... Vurdum gol oldu!

Fransa’da haftanın adamı olan Umut Bulut, jeneriklik golüyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Başarılı lejyonerimiz, golünü "Sinirlendim, vurdun gol oldu" sözleriyle anlattı.Fransa Ligue 1’de Toulouse’da forma giyen Umut Bulut, bu hafta Lyon karşısında oy

Sinirlendim... Vurdum gol oldu!

Fransa’da haftanın adamı olan Umut Bulut, jeneriklik golüyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Başarılı lejyonerimiz, golünü "Sinirlendim, vurdun gol oldu" sözleriyle anlattı.

Fransa Ligue 1’de Toulouse’da forma giyen Umut Bulut, bu hafta Lyon karşısında oynadığı futbol ve attığı müthiş golle futbol otoritelerinden tam not aldı.

Toulouse forması ile uzun bir aradan sonra tekrardan fileleri havalandırdığı için çok mutlu olduğunu belirten Umut Bulut, yaptığı açıklamalarda "Böyle bir gol atmak, artı bir moral oldu. Gerçekten güzel bir gol attım. Uzun zamandır böyle bir gole ihtiyacım vardı. 

Takımımız 3-0 gibi skorla geriye düşünce gerildik. Bende de o sıra sinir oldu. Top ayağıma geldiğinde gol atacağımı hissettim ve topa vurdum. Güzel bir gol oldu. Umarım gelecek haftalarda daha güzel goller atarım" dedi.

Lyon’a 3-2 kaybettikleri maçta son dakikalarda kaçırdığı gol içinde yorumlarda bulunan Bulut, "Orta geleceğini hissettim. Ancak top yüksekten geldi. O gol olsaydı, 3-0’dan gelip berabere kalmak çok güzel olurdu.

Önümüzde önemli maçlar var. İnşallah o maçları kazanıp üst sıralarda yerimizi korumak istiyoruz" dedi.

"Öncelikli hedefim Avrupa kupaları"
Toulouse Teknik Direktörü Alain Casanova’nın kendisine güvendiğini belirten Umut Bulut, "Ben de başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum. Bundan sonrası için çok büyük hedeflerim var.

Bu hedeflerimi herkes görecek. Tabii ki öncelikli hedefim kalıcı olmak ve ligi ilk 5 içerisinde bitirebilmek. İlk 5 içerisinde bitirirsek önümüzdeki sezon Avrupa kupaları var. Umarım her şeyin en iyisi olur" şeklinde konuştu.

"Lille’in kontratakları çok etkili"
Şampiyonlar Ligi’nde eski takımı Trabzonspor’un karşılaşacağı Fransa takımı Lille ile ilgili yorumlarda bulunan Umut, "Lille gerçekten çok iyi bir takım, zor bir maç olacak. Trabzonspor iyi oynarsa orada maçı kazanabilir. Lille’in en büyük özelliği çok iyi kontratağa çıkmaları.

Özellikle Eden Hazard ve ileride oynayan Moussa Sow çok etkili oluyor. Bu iki futbolcuya ve Joe Cole'a dikkat edildiği takdirde Trabzonspor’un oradan iyi bir sonuçla döneceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor