Sinan Zengin'in yerine kim geliyor

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu  Genel Müdür Sinan Zengin’in görevine son verdi.Zengin’in dün itibari ile görevine son verilirken yönetim Zengin’den boşalan  bu görev için Eski Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali

Sinan Zengin'in yerine kim geliyor

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu  Genel Müdür Sinan Zengin’in görevine son verdi.

Zengin’in dün itibari ile görevine son verilirken yönetim Zengin’den boşalan  bu görev için Eski Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ve Eski Genel Müdür Burak Gürdal arasında seçim yapacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kafasındaki isimin ise Gürdal olduğu iddia edildi. Trabzonspor eski genel müdürü Burak Gürdal, seçim döneminde Başkan adayı Hakan Kulaçkoğlu’nun listesinde yer almıştı.

Burak Gürdal  geçtiğimiz günlerde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte Saraybosna’ya gitmişti.

Bir iddiaya göre Sinan Zengin'in görevine son verilmesinde Genel Müdür Zengin'in kongrede başkan adayı  Muharrem Usta ile yaptığı görüşme olduğu iddia edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler