Simon Zenke Nancy' de

  TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un Nijeryalı futbolcu Simon Zenke, Fransız kulübü Nancy ile anlaşma sağladı.Simon Zenke, Jaja Cafe’de düzenlediği basın toplantısında ailevi sorunlar nedeniyleTürkiye’den ayrılacağını söyledi.Samsunspor ve taraftarları

Simon Zenke Nancy' de

 

 

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un Nijeryalı futbolcu Simon Zenke, Fransız kulübü Nancy ile anlaşma sağladı.

Simon Zenke, Jaja Cafe’de düzenlediği basın toplantısında ailevi sorunlar nedeniyleTürkiye’den ayrılacağını söyledi.

Samsunspor ve taraftarlarına teşekkür eden Zenke, ”Samsun’da 2 yıl süren bu yolculuğun sona ermesinden dolayı üzgünüm. Fakat maalesef benim açımdan bu kararın verilmesi gerekiyordu, kızıma ve nişanlıma daha yakın olmak istiyorum. Taraftarların beni anlayışla karşılayacağını umuyorum. Türkiye’yi çok sevdiğim için en kısa sürede tekrar dönmek istiyorum. Ayrılışımın nedeni tamamen ailevidir” dedi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar’a da teşekkür eden Zenke, ”Bana çok anlayış gösterdi. Benim için kulübe gelen teklifleri değerlendirdi. Özellikle Nancy’tan gelen teklifi iyi değerlendirdi. Gidişimde kolaylık sağladı. Ben de Nancy ile anlaşma sağladım.Transfer için formalite imzalar ve küçük pürüzler kaldı” diye konuştu.

”Türk futbolunu beğeniyorum”

Samsunspor’dan ayrılıyor olması nedeniyle Twitter hesabına bir takım kötü ve hakaret içeren mesajlar aldığını iddia eden Zenke, ”Bunu kesinlikle Samsun halkına ve kulübe mal etmek istemiyorum. Taraftarların beni çok sevmesinden dolayı gidişime kızması gayet normaldir. Ancak onlara bir kırgınlığım yok” şeklinde konuştu.

Süper Lig’den bir kaç takımdan teklif geldiğini, ancak bunları değerlendirmeye almadığını öne süren Zenke, şöyle devam etti: ”Kızıma yakın olmak istiyorum. En azından bir süreliğine böyle olmasını istiyorum. Türk futbolunu beğeniyorum. Çok rekabetçi bir lig var. Geçen yıl Süper Lig’deki şike iddiaları olumsuz yönde etkiledi ama Türk futbolu iyiye doğru gidiyor. Hem iyiye doğru gidiyor hem de doğru yolda ilerliyor. Özellikle 3 büyük takım, dünyanın herhangi bir yerindeki bir takımla rekabet edecek güçte. Özellikle Türk taraftarları dünyanın sayılı taraftar grupları arasında. Sürekli takımının arkasında ve destekleyen bir yapısı var.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor