Şimdi Sıra Kime Geldi?

Trabzonspor 2010-2011 sezonu sonrasındaki fırtınada ayakta durmayı başaramadı.Trabzonspor bugün kongre tarihini açıkladı ve 25-26 Mayıs tarihlerinde kongresini yapacak.Şenol Güneş’in Sadri Şener tarafından istifaya zorlanmasının ardından gelişen süreçte S

Şimdi Sıra Kime Geldi?

Trabzonspor 2010-2011 sezonu sonrasındaki fırtınada ayakta durmayı başaramadı.

Trabzonspor bugün kongre tarihini açıkladı ve 25-26 Mayıs tarihlerinde kongresini yapacak.

Şenol Güneş’in Sadri Şener tarafından istifaya zorlanmasının ardından gelişen süreçte Sadri Şener sıkıntılı günler geçirdi.

Son olarak Akhisar Belediyespor yenilgisi sonrasında yaşanan gelişmeler Başkan Sadri Şener’i kongreye zorladı.

Şener bir noktada Güneş’i istifaya zorlamakla kendisi için kaçınılmaz bir süreci hazırladı.

Olan da Trabzonspor’a oldu.

Düşmanlarını sevindirdi.

Trabzonspor’da Şenol Güneş’den sonra Sadri Şener’in bırakma kararı almasının ardından akıllara gelen soru ise “Şimdi Sıra Kimde” oldu.

Trabzonspor’un 2010-2011 mücadelesine yardımcı olmak için o Dönem Sadri Şener’in de desteklediği Yıldırım Demirören yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu üyeliklerine giren Trabzonspor Eski yöneticileri Mustafa Beyazlı ve Taylan Üner görevlerine devam ediyorlar.

Trabzonspor’un bu sene Lig’de yaşadığı ve Trabzon Futbolunun adeta katledildiği bu dönemde acaba kendilerini sorguluyorlar mı.?

Bu yaşananlarda ve Süreçte seyirci kalmaya mı devam edecekler.

Yoksa şimdi sıra onlara mı geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor