Şimdi rövanş zamanı!

Trabzonspor'da hedef; hem kupaya galibiyetle başlamak, hem de ligin rövanşını almak...Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün gruptaki ilk maçına çıkacak olan Trabzonspor pusuya yattı. Sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak olan Bordo-Mavililer son hazırlıklarını

Şimdi rövanş zamanı!

Trabzonspor'da hedef; hem kupaya galibiyetle başlamak, hem de ligin rövanşını almak...

Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün gruptaki ilk maçına çıkacak olan Trabzonspor pusuya yattı. Sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak olan Bordo-Mavililer son hazırlıklarını tamamlayıp, maç saatini beklemeye başladı. Bu sezon ligde konuk ettiği bu rakibine karşı Avni Aker’deki ilk yenilgisini alan Karadeniz ekibi, taraftarı önünde hem rövanşı almayı, hem de kupaya galibiyetle başlamayı hedefliyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in bu maçta rotasyona gideceği öğrenilirken, ligdeki Galatasaray maçı öncesi bazı isimlerini de dinlendirecek. Kalede kupa maçlarında görev alan Tolga’ya formayı verecek olan Güneş; Serkan’ın yerine Zeki’yi sahaya sürecek. Mustafa-Giray ikilisinden birini kulübeye çekecek olan teknik heyetin, Celustka’ya şans vermesi bekleniyor. Sakatlığı nedeniyle bugün forma giyemecek olan Colman’ın yokluğunda Adrian-Sapara ikilisiyle orta alanı kuracak Güneş, ağrıları bulunan Alanzinho’yu riske etmeyecek.

Muhtemel 11'ler

TRABZONSPOR: Tolga, Zeki, Giray, Celustka, Emerson ,Yasin, Zokora, Adrian, Sapara, Olcan, Janko

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Akaminko, Servet, Diego, Dede, Erkan, Alper, Hürriyet, Tello, Necati , Kamara

HAKEM: Suat Arslanboğa

STAT: Avni Aker

YAYIN: A Haber

SAAT: 20.30

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor