Şimdi moda 1461 Trabzon

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın aldığı sonuçlarla Türkiye’nin hayranlığını kazanan pilot takımdan Yusuf, Caner, Gökhan ve Göksu’yu A takıma almayı düşündüğü kaydedildi. Kafkas oyuncular için yönetimle görüştü.DÖRT OYUNCUTrabzonspor yönetimi

Şimdi moda 1461 Trabzon

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ın aldığı sonuçlarla Türkiye’nin hayranlığını kazanan pilot takımdan Yusuf, Caner, Gökhan ve Göksu’yu A takıma almayı düşündüğü kaydedildi. Kafkas oyuncular için yönetimle görüştü.

DÖRT OYUNCU
Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Tolunay Kafkas’tan transfer edilmesi için aldığı isim listesi üzerinde çalışmalara başlarken, bir yandan da gözünü 1461 Trabzon’un kadrosuna çevirdi. Pilot takımın hem ligde hem de kupada olağanüstü işler yapmasının ardından yönetimle fikir alışverişi yapan Kafkas’ın, en az 4 oyuncuyu A takıma çıkartabileceğini söylediği belirlendi.
 
YUSUF BANKO
Uzun yıllardır sol kanatta sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da Kafkas’ın bu sorunu Yusuf Erdoğan ile çözmeyi planladığı öğrenilirken, savunma için de Caner Osmanpaşa’yı A takıma alabileceği öğrenildi. Kafkas’ın orta saha için de Gökhan’ı düşündüğü bilgisine ulaşıldı. Deneyimli teknik adamın sağbek olarak Göksu Alhas ismi üzerinde de yoğunlaştığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor