Şimdi de Jaja çıktı!

Burak'ı Avrupa'ya gönderiyorlar Hamit'i Trabzonspor'a alıyorlar, Jaja'yı da bu kez Trabzonspor'a geri gönderiyorlar... Bu haberlerin ardı arkası kesilmez...Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; BAE'nin Al Ahli takımı, sezon başında 4.5 milyon euro'ya aldığı

Şimdi de Jaja çıktı!

Burak'ı Avrupa'ya gönderiyorlar Hamit'i Trabzonspor'a alıyorlar, Jaja'yı da bu kez Trabzonspor'a geri gönderiyorlar... Bu haberlerin ardı arkası kesilmez...

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; BAE'nin Al Ahli takımı, sezon başında 4.5 milyon euro'ya aldığı Jaja Coelho'yu Trabzonspor'a geri vermeyi teklif etti.

Trabzonspor'un disiplinsiz davranışları nedeniyle sezon başında 4.5 milyon euro'ya Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımına sattığı Jaja Coelho, Arap takımının da başına dert oldu. Al Ahli'nin teknik direktörü Quique Flores, eski hoca Çek Ivan Hasek'in transfer ettirdiği Jaja'nın takımdan gönderilmesini istedi. BAE ekibinin, Brezilyalı yıldızı Trabzon'a önerdiği bildirildi.

SOĞUK BAKILIYOR
Birleşik Arap Emirlikleri'nde yayınlanan National gazetesi, Al Ahli'nin ödeme takvimi devam eden Jaja'yı Trabzonspor'a geri göndermek için, bordo-mavili yönetime pazarlık teklif ettiğini yazdı. Ancak teknik direktör Şenol Güneş'in bu isteğe olumlu bakmadığı belirtiliyor. Trabzonspor, Jaja'nın Al Ahli'den başka bir kulübe transfer olması halinde yüzde 20 pay alma hakkına da sahip.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler