Şimdi de Cisse mi?

Chelesa’dan Florent Malouda ve Quens Park Rangers’tan forma giyen eski Chelsea’li sağ bek Jose Bosingwa’yı transfer ederek  Avrupa’nın dikkatini çeken Trabzonspor’un asıl bombayı Papiss Cisse'yi alarak patlatacağı iddia edildi.   CİSSE BİR ADIM ÖNDE   For

Şimdi de Cisse mi?

Chelesa’dan Florent Malouda ve Quens Park Rangers’tan forma giyen eski Chelsea’li sağ bek Jose Bosingwa’yı transfer ederek  Avrupa’nın dikkatini çeken Trabzonspor’un asıl bombayı Papiss Cisse'yi alarak patlatacağı iddia edildi.  

 

CİSSE BİR ADIM ÖNDE  

 

Forvet hattındaki boşluğu ses getirecek bir yıldızla doldurmayı planlayan Trabzonspor’un Newcastle United’in Senagalli yıldızı Papiss Cisse'yi transfer etmek için harekete geçtiği öğrenildi.



Forvet transferi için önce Barrios’la görüşen daha sonra da Kalou ile temasa geçen bordo mavili ekip iki isimle de anlaşamayınca Newcastle’ın ünlü golcüsü Cisse’ye yöneldi. Forvet transferini bir an önce bitirmek isteyen Trabzonspor Senegalli forvetin menajeriyle görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Cisse böyle bir forvet;

ers.jpg

Öte yandan 28 yaşındaki  Cisse , Müslüman olduğu için , kulübün forma reklamına bahis şirketi  "Wonga" ile anlaşmasının ardından dini inançları nedeniyle bu durumdan memnun olmadığını açıklamıştı.  Kulüple oyuncu arasındaki ilişkiler forma reklamı nedeniyle gerilirken, İngiliz basını Newcastle United formasıyla 26 gol atan Cisse'nin de kulüpten ayrılmak istediği kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor