Şikede ona kimi sordular?

 İkamet adresi olan Bursa’da, avukatı Özgür Alparslan Sümer ile Adalet Sarayı’na gelen Güler, talimatla Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifade verdi. Güler’e, telefon kayıtlarında yer alan, şike davasının tutuklu sanıklarından Giresunspor’un eski başkanı

Şikede ona kimi sordular?

 

İkamet adresi olan Bursa’da, avukatı Özgür Alparslan Sümer ile Adalet Sarayı’na gelen Güler, talimatla Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifade verdi.

 

Güler’e, telefon kayıtlarında yer alan, şike davasının tutuklu sanıklarından Giresunspor’un eski başkanı Olgun Peker ile yaptığı konuşmaları ve tehdit edildiği iddiaları soruldu.

 

Güler, mahkemede verdiği ifadede, aralarındaki konuşmaların daha önce iki Brezilyalı futbolcunun Giresunspor’a transferinden kaynaklanan alacak verecek meselesi olduğunu belirtti.

 

Peker’in bu transferlerle alakalı kendisine ödemesi gereken 80 bin liralık menajerlik ücretini vermeyince avukatı Sümer aracılığıyla icra takibi başlattığını ifade eden Güler, "Olgun Peker’i alacağım için icraya verince beni aradı. Aramızdaki konuşmalar tehdit olarak algılanmış. Halbuki aramızdaki konuşma iki arkadaşın birbirine sitemidir. Normal bir konuşmaydı. Tehdit edilmem söz konusu değil. Şikayetçi de değilim" dediği öğrenildi.

 

Güler’in avukatı Sümer ise, teknik takibe takılan müvekkilinin Olgun Peker ile yaptığı konuşmalarının tamamen alacak verecek meselesi olduğunu ifade ederek, "Müvekkilim, Peker ile arkadaştır. Aralarındaki görüşme, buna dayalı bir konuşmadır. Bu konunun şike ve teşvik primi iddialarıyla hiç bir ilgisi yoktur. Biz de bunu dillendirdik" diye konuştu.

 

Adliye çıkışında konuşan menajer Güler, içeride yaklaşık 5 dakika kaldığını belirterek, "Mağdur sıfatıyla ifade verdim. Bana Olgun Peker ile ilgili sorular soruldu. İfademi verip çıktım" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor