‘Şike’de gözler gizli tanıkta

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanığın yargılandığı davanın görülmesine,bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda devam edilecek. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemes

‘Şike’de gözler gizli tanıkta

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanığın yargılandığı davanın görülmesine,bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda devam edilecek. 

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, Emmanuel Emenike, Korcan Çelikay, Tayfur Havutçu, Ümit Karan, Serdal Adalı ve Göksel Gümüşdağ'ın da aralarında bulunduğu 33 tutuksuz sanığın savunmalarının alınmasına başlanması bekleniyor.

Davada geçen hafta sürpriz bir gelişme yaşanmış, cezaevindeki bir kişinin gizli tanık olarak Ergenekon Savcısı Cihan Kansız'a önemli açıklamalar yaptığı ortaya çıkmıştı.

Aziz Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya yaptığı açıklamada "Böyle bir gizli tanığın varlığından haberimiz yok. Olup olmadığını duruşmada göreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler