Şikede bir şok haber daha!

Futbolda şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından hazırlanan ve mahkemeye sunulan iddianamede adı geçen futbolculardan Emmanuel Emenike hakkında bilinmeyen bir gerçek ilk kez

Şikede bir şok haber daha!

Futbolda şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından hazırlanan ve mahkemeye sunulan iddianamede adı geçen futbolculardan Emmanuel Emenike hakkında bilinmeyen bir gerçek ilk kez ortaya çıkarıldı.

Sporvizyon programına konuk olarak katılan Eski Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yücel İldiz, Emenike'nin geçtiğimiz sezon Karabük'te yapılan Fenerbahçe maçında, oynamamak için kendilerini tehdit ettiğini açıkladı.

FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAMAMAK İÇİN KULÜBÜ TEHDİT ETMİŞ

Yücel İldiz olayla ilgili şunları söyledi:

"Maçtan bir hafta önce Ankaragücü karşılaşmasında sakatlandı. Ben ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum. 'Fenerbahçe maçında oynar' diye düşünmüştüm. Neşesi yerindeydi ama hafta içerisinde antrenmanlara katılamadı.

Çekilen MR'ında da kaburga üzerinde zarda hafif bir yırtık görünüyordu. Ben bölgesel bir uygulamayla oynatabileceğimi düşünüyordum. Maçtan bir gün önce kendisine sordum, oynayamayacağını söyledi. ‘Elimde raporlar var’ dedi.

Bir kez daha oynayıp oynamayacağını sordum. 'Beni bu şekilde oynatırsanız, basına beni sakat sakat oynattılar' diye açıklamalar yaparım' dedi. Bunu bu şekilde söyleyince kadroya almadım. Durumu başkana da ilettim ve kalan diğer maçlarda da forma şansı vermedim.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler