Şikecilerin hesap günü!

TÜRK futbolunun Avrupa'daki hesap günü yarın sabah başlayacak ve 24 saat içinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra Türk futbolunun kaderi de belli olacak. UEFA Müfettişi Miguel Lietard Fernandez Palacios'un disiplin kuruluna sevk ettiği Fenerbahçe ve Beş

Şikecilerin hesap günü!
TÜRK futbolunun Avrupa'daki hesap günü yarın sabah başlayacak ve 24 saat içinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra Türk futbolunun kaderi de belli olacak.
 
UEFA Müfettişi Miguel Lietard Fernandez Palacios'un disiplin kuruluna sevk ettiği Fenerbahçe ve Beşiktaş, duruşmaya çıkacak ve yüz yüze savunmalarını yapacaklar.
 
LACİVERT CİLT ÜZERİNE SARI YAZIYLA SAVUNMA, TAM 543 SAYFA
 
Fenerbahçe yazılı savunma kitabını tamamlattı ve geçtiğimiz günlerde UEFA'ya gönderdi. Tam 543 sayfa olan ve İngilizce’ye çevrilmiş savunmanın UEFA Disiplin Kurulu'na ulaştı.
 
KİMLER NYON'DA OLACAK ?
 
Beşiktaş'ın savunmasını başta Emin Özkurt olmak üzere avukatlar yapacak ve başkan Fikret Orman ile Ahmet Ateş duruşmada bulunacak. Eski yönetici Serdal Adalı kendi savunmasını kendisi yapacak. Eski teknik direktör Tayfur Havutçu, Nyon'daki duruşmaya gelmeyecek ve savunmasını avukatı Nail Gönenli yapacak. 
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Türkiye'de Şikeden 6 yıl 3 ay ceza alan Aziz Yıldırım savunmasını kitap olarak gönderdi ve Nyon'daki duruşmaya da girecek. Türkiye'de şike yapmaktan ceza alan  Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu savunmalarını bizzat kendileri yapacaklar. Cemil Turan ve Alaaddin Yıldırım, Nyon'a gitmeyecek ve savunmalarını yetki verdikleri kulüp avukatları yapacak.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor