'Şike yok demek komedidir'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Şike soruşturmasına değinen Öztürk, "Saha içinde şike yok demek komedidir. Şikenin saha içi ya da saha dışı ayrımı olmaz. Türkiye'de şike yo

'Şike yok demek komedidir'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Şike soruşturmasına değinen Öztürk, "Saha içinde şike yok demek komedidir. Şikenin saha içi ya da saha dışı ayrımı olmaz. Türkiye'de şike yoktur deme lüksüne sahip değiliz" dedi.

 

'Şike soruşturmasının içinde Galatasaray olsaydı ne olurdu?' sorusu üzerine Öztürk, "48 saat içinde yönetim görevden alınırdı. Genel kurul toplanırdı. Kendi talebiyle direk Bank Asya'ya giderdi. Tüm yönetim kurulu ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilirdi" diye cevap verdi.

Öztürk, Galatasaray'ın ligin 34 haftalık bölümünde başarılı bir performans gösterdiğini vurgulayarak, ''Ligde 34 haftalık bir Galatasaray resitali vardı. Şampiyonluğa inancımız tam. Fatih Hocaya, oyuncularına tüm kadroya inancımız tam'' diye konuştu.

 

Adnan Öztürk, spor yöneticilerinin, sporun ve özellikle futbolun sevgi ve kardeşlik olduğunu göstermesi gerektiğini dile getirerek, ''Hep beraber oturup, Türk sporu, Türk futbolu ne alemde, şapkamızı önümüze koyup bir hesap kitap yapmamız lazım. Ama ısrarla bunu yapmaktan kaçınıyoruz. Hala aramızda bir kavgayı körüklüyoruz. Hala küfür ve nefret var.

 

Umarım bu akşamki söylemlerimiz, verdiğimiz resimler birazcık spor ve kardeşlik ortamına fayda sağlar'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler