'Şike yapmadım desem yalan olur'

Saffet Sancaklı, katıldığı bir programda gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Sancaklı, Emre Belözoğlu, ve şike ile ilgili yorum yaptı. Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı, CNN TÜRK'te Aykırı Sorular programında Enver Aysever'in konuğu oldu. 3 büyük ta

'Şike yapmadım desem yalan olur'

Saffet Sancaklı, katıldığı bir programda gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

 

Sancaklı, Emre Belözoğlu, ve şike ile ilgili yorum yaptı.

 

Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı, CNN TÜRK'te Aykırı Sorular programında Enver Aysever'in konuğu oldu. 3 büyük takımda top koşturan Saffet Sancaklı bunun hayatındaki en büyük onurlardan biri olduğunu söyledi.

 

Sancaklı programda şike ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Hayatında teşvik primi almadığını ve vermediğini belirten eski futbolcu, "Ama şike yapmadım dersem de yalandır" şeklinde konuştu.

 

"Öyle maçlar geliyor ki işte maç berabere biterse iki takımda biri küme düşmüyor biri de bilmem şampiyon oluyor gibi yani. Bu dünya kupalarında bile oldu. Avusturya, Almanya gibi beraberlik yetiyordu berabere bitti maç. Ama ortada para yok bir şey yok. Ama ona da baktığın zaman o da bir şike.

 

Çünkü neden başka bir takımın hakkını yiyorsun. Onun için Türkiye'de bu futbolun içinde olup da yapmadım diyen varsa ha bilerek yapmamış olabilir, ama ben hiç hayatımda öyle bir işe karışmadım diyen olursa çok inandırıcı değil. Ben daha öncede söyledim. Türkiye'de bu şike konuşulacaksa son 30 yılda ne kadar futbolcu, idareci, yönetici, hoca hatta malzemeci, masör varsa herkes işin içinde."

 

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN MİLLETVEKİLLİĞİNİ İYİ BULMUYORUM

Saffet Sancaklı Ak Parti Milletvekili eski futbolcu Hakan Şükür'ün şike sürecinde Meclis'te yeterince söz almadığını ifade etti, Şükür'ün milletvekilliğini iyi bulmadığını söyledi. Sancaklı neden iyi bulmadığını programda anlattı.

 

 

EMRE TÜRKİYE'DE NEREDEYSE İÇ SAVAŞ ÇIKARTACAK

Dünyada ve futbolda ırkçılık konusunun da tartışıldığı programda Saffet Sancaklı adı bu gibi olaylara karışan Futbolcu Emre ile ilgili görüşlerini dile getirdi. 

 

"Emre'nin bu son yıllardaki tavırlarından dolayı acil bir şekilde yurt dışına transfer olması gerektiğini söyledim ben. Türkiye'de neredeyse iç savaş çıkartacak… Emre 18 yaşında olsa diyeceğim ki bu çocuk fevri bir çocuk her yere zıplıyor. 30 yaşını geçtin. Artık sen abi oldun. Ama Emre o abiliği yapamadı. Ben saha içinden bahsediyorum. Saha dışında tanıyan herkes diyor ki çok efendi bir çocuk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor