Şike sürecinde yeni eylem

Trabzonspor taraftarlarının UEFA merkez binası önünde düzenlediği  “Temiz Futbol Eylemi" Macar basınında geniş yer buldu.Trabzonspor taraftarlarının 24 Kasım 2012 'de İsvicre'nin Nyon kentinde UEFA'nın merkez binasının önünde gerçekleştirdiği Temiz Futbol

Şike sürecinde yeni eylem

Trabzonspor taraftarlarının UEFA merkez binası önünde düzenlediği  “Temiz Futbol Eylemi" Macar basınında geniş yer buldu.

Trabzonspor taraftarlarının 24 Kasım 2012 'de İsvicre'nin Nyon kentinde UEFA'nın merkez binasının önünde gerçekleştirdiği Temiz Futbol Eylemi Türkiye'nin yanı sıra  Avrupa’nın birçok ülkesinde ses getirirken konu ile ilgili en geniş haberler Macar basınında yer aldı 

Macaristan basını Trabzonspor taraftarlarının tepkisine geniş yer ayırdı.

İŞTE NYON EYLEMİNİN MACARİSTAN BASININDA YER ALDIĞI HABER VE  KÜPUR

Haberde "Trabzonspor taraftarları ellerinden çalınan şampiyonluk kupası için Nyon’da gösteri yaptı. Eyleme katılmak için Macaristan dan giden Trabzonspor taraftarı Haluk Zaim bu hareketin yeni başladığını ve futbolda hak yerini bulana kadar devam edeceklerini söyledi"denildi

Gazete ayrıca taraftarların yeni başlatmayı planladığı "Siyah Futbol Topu Taraftarları" Eylemine de sayfasında yer verdi. 

Haber 'de özetle şu ibareler yer aldı :Syah futbol topu harekâtını başlatıyorlar.Bu hareket yeni başladı ve futbol temizlenene kadar devam edecek. Bu hareket dünyada Temiz Futbol Severler tarafından da desteklenmektedir" denildi

 

  Az üzenet készen áll arra, hogy elküldje a következő fájllal vagy hivatkozással:
hppscan50 Megjegyzés: A számítógépes vírusoktól való védelem érdekében a levelezőprogramok megakadályozhatják bizonyos típusú fájlok csatolt fájlként történő küldését és fogadását. Az e-mailek biztonsági beállításai között megtalálhatja, a csatolt fájlok kezelésének módját.

  YENİ EYLEMİN ADI" SİYAH FUTBOL TOPU TARAFTARLARI"

Macaristan’da fabrika sahibi olan koyu Trabzonspor taraftarı Haluk Zaim yeni bir eylem şekli başlatacaklarını ifade etti. Zaim, “ Türk futbolunda hak yerini buluna kadar  SİYAH FUTBOL TOPU TARAFTARLARI "adı altında yeni bir eylem başlatacaklarını belirterek" Dünya futbolundan sorumlu kişilere siyah futbol topu göndereceğiz.  Bu amaçla Siyah Futbol Toplarını UEFA Başkanı sayın Platini’ye ve FİFA başkanı Blatter'e de göndereceğiz. UEFA'da bu ve FİFA'da ne kadar yetkili isim varsa hepsine Siyah Futbol Topu göndererek Türkiye'deki Şike olayına dikkat çekeçeğiz.

Nyon'da 24 Kasım'da yapılan Şike protestosundan sonra bir kez daha ancak bu kez hafta içinde İsvicre'de  "Siyah Futbol Taraftarları" adlı bir eylem daha gerçekleştireceğiz. Türk futbolundaki adaletsizliği herkese göstereceğiz.”dedi.

İşadamı Zaim Temiz Futbol eyleminin Türkiye'de devam ettireceklerini ifade ederek" Bu toplardan TFF başkanına, yöneticilerine  ve ayrıca TFF kurullarına da gönderilecek.

Siyah Futbol top eylememi startını vermeye hazırlanıyoruz. Bu eylemi  Trabzonspor’un ilk resmi karşılaşmasının 61. dakikasında"Siyah Futbol Toplarını  sahaya atarak başlatabiliriz .Ancak bir cezai yaptırım olup olmayacağı konusunda araştırma yapıyoruz. Eğer sorun yoksa maç oynanırken sahaya değilde saha dışına bu topları atarak eyleme start verebiliriz 

Trabzonspor taraftarı işadamı  Zaim futbolun içerisinde ki bu denli çirkin ve kirletilmiş anlayışa karşı yapacakları eyleme tüm dünyanın destek olduğunu belirtti.  

 

maceristan.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler