Şike skandalı sonu oldu

İtalya'da şike skandalı milli takıma da sıçradı. İtalyan polisi, sabah erken saatlerde, Floransa yakınlarındaki Coverciano'da bulunan İtalya Milli Takım kampına da girdi. Polis burada, milli takımla Avrupa Futbol Şampiyonası için kampta bulunan Genoa'nın

Şike skandalı sonu oldu

İtalya'da şike skandalı milli takıma da sıçradı. İtalyan polisi, sabah erken saatlerde, Floransa yakınlarındaki Coverciano'da bulunan İtalya Milli Takım kampına da girdi. Polis burada, milli takımla Avrupa Futbol Şampiyonası için kampta bulunan Genoa'nın eski oyuncusu Domenico Criscito'nun odasını aradı.

 

Operasyon, milli takım çalıştırıcısı Cesare Prandelli'nin Euro 2012'de oynayacak futbolcuların listesini açıklayacağı güne denk geldi. Gün içinde soruşturmanın detaylarının netleşmesi üzerine ise Criscito'nun kadroya alınmayacağı açıklandı.

 

Bu kararın, Prandelli'yle birlikte alındığını açıklayan İtalya Futbol Federasyonu İkinci Başkanı Demetrio Albertini, "Buna karar vermek zor oldu. Criscito da bize bu olanlar karşısında çok üzgün olduğunu söyledi" dedi.

 

Sabah gerçekleşen antrenmana katılmayan Criscito'nun menajeri Andrea D'Amico ise, "O, soğukkanlı bir şekilde durumunun netleşmesini bekliyor. Telefonla konuştuk. Bana çok üzgün olduğunu söyledi. İtalya'da unuttuğumuz bir şey var, her soruşturmaya tabi tutulan suçlu olamaz" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler