Şike skandalı patlak verdi
Çek Cumhuriyeti'nde şike skandalı patlak verdi. Polis teşkilatı, birçok maçta şike yapıldığını tespit ettiklerini ve şike yapan futbolcuların gözaltına alındığını açıkladı.Teplice teknik direktörü Frantisek Hrdlicka, konuyla ilgili yaptığı açıklamada oyun
Yayınlanma:
Çek Cumhuriyeti'nde şike skandalı patlak verdi. Polis teşkilatı, birçok maçta şike yapıldığını tespit ettiklerini ve şike yapan futbolcuların gözaltına alındığını açıkladı.
Teplice teknik direktörü Frantisek Hrdlicka, konuyla ilgili yaptığı açıklamada oyuncularının gözaltına alındığını söylerken davayla ilgili herhangi bir detay vermedi.
Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu konuyla ilgili henüz bir bilgilerinin bulunmadığını açıkladı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor