Şike ile şampiyon olsam...

Fenerbahçe'yi 100'üncü yılında şampiyonluğa taşıyan Teknik Direktör Arthur Zico, Sarı-Lacivertli ekibin adının şike davasında geçmesine çok üzüldüğünü söyledi. Brezilyalı efsane futbolcu, şikeye karışanların cezalandırılması halinde ülke futbolunun itibar

Şike ile şampiyon olsam...

Fenerbahçe'yi 100'üncü yılında şampiyonluğa taşıyan Teknik Direktör Arthur Zico, Sarı-Lacivertli ekibin adının şike davasında geçmesine çok üzüldüğünü söyledi.

 

Brezilyalı efsane futbolcu, şikeye karışanların cezalandırılması halinde ülke futbolunun itibarının artacağını ifade etti.

 

Şu an Irak Milli Takımı'nı çalıştıran Zico, Zaman gazetesinene yaptığı açıklamalardan bir bölüm.

 

Türkiye'deki şike olaylarını ilk duyduğumda çok üzüldüm. Fakat her yerde olabiliyor. Kesinlikle şike futbola sokulmamalı.

 

Hiçbir zaman satın alınmış bir maçla şampiyon olmak istemem. Şike ile şampiyon olsam kupayı iade ederim. Şike ile şampiyonluk kazanacaksam hiç kazanmayayım daha iyi.

 

Şike futbolun utancıdır. Şu an Fenerbahçe'nin şike yaptığını söyleyemeyiz.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor