Şike iddiası ölüm getirdi

 Macaristan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Robert Kutasi'nin, REAC Kulübü'nün 2007-2009 yılları arasında, adları şike iddialarına karışan 8 futbolcusunun tutuklanması nedeniyle intihar ettiği açıklandı.47 yaşındaki Robert Kutasi'nin, yüksek bir b

Şike iddiası ölüm getirdi

 

Macaristan Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Robert Kutasi'nin, REAC Kulübü'nün 2007-2009 yılları arasında, adları şike iddialarına karışan 8 futbolcusunun tutuklanması nedeniyle intihar ettiği açıklandı.

47 yaşındaki Robert Kutasi'nin, yüksek bir binanın tepesinden atlayarak yaşamına son verdiği belirtildi.

Macaristan'da, REAC'ın 6 eski ve yeni futbolcusu, adları şike iddialarına karıştığı gerekçesiyle Macar mahkemesi tarafından dün tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Daha önce de aynı kulübün 2 eski futbolcusu tutuklanmıştı.

Robert Kutasi, dün tutuklamalarla ilgili olarak Nemzetisport'a yaptığı açıklamada, "Ben artık öldüm. Kulübümde güvendiğim kişiler beni arkamdan vurdu. Ben sapan atarak savaşırken, karşımdakilerin elinde roketatar varmış. Yenilgiyi kabul ediyorum" diye konuşmuştu.

Daha önce Macaristan Birinci Ligi'nde mücadele eden Budapeşte kulübü REAC, 2009 yılında Macaristan İkinci Ligi'ne düşmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler