Şike için 599 km yürüyecek

Malatyalı Yunus Metin (36) 3 Temmuz 2011 yılında şike davası ile başlayan süreçte Trabzonspor’un hakkının yendiğini ifade ederek isyan etti.Bordo Mavili takıma gönül veren Yunus Metin, “ Şike olaylarında Trabzonspor’umuzun hakkını yediler.2010 – 2011 yılı

Şike için 599 km yürüyecek

Malatyalı Yunus Metin (36) 3 Temmuz 2011 yılında şike davası ile başlayan süreçte Trabzonspor’un hakkının yendiğini ifade ederek isyan etti.

Bordo Mavili takıma gönül veren Yunus Metin, “ Şike olaylarında Trabzonspor’umuzun hakkını yediler.2010 – 2011 yılında şampiyon olan Trabzonspor’un göz göre göre hakkını yediler. 3 Temmuz da başlayan şike sürecinde Fenerbahçespor kulübü başkanı gözaltına alındı ve içeride tutuklu kaldı. Sonrasında mahkeme Trabzonspor lehine karar verdi. Fakat sonrasında TFF bunu görmezden geldi. Trabzonspor’umun hakkını vermedi.”dedi.

499 KM YOLU ADALET İÇİN YÜRÜYECEK

TFF’nin bu tutumuna kızan Yunus Metin, “ TFF’nin bu kararı yanlı ve birilerine peşkeş çekilen bir karar oldu. Gözümüzün önünde Trabzonspor’umuzun kupasını çaldılar bu beni derinden etkiledi. Bende TFF’nin bu tutumuna kızdım ve Malatya’dan Trabzon’a yürüme kararı aldım. Hesaplamalarıma göre 20 gün yürüyeceğim. 499 kmlik yolu Türkiye’deki adaletsizlik için yürüyerek önce Avni Aker’e sonrasında ise Trabzonspor tesislerine giderek yeni yönetime başarılarını dileyeceğim.”şeklinde konuştu.

DEĞİL TRABZON ÇİN’E YÜRÜRÜM

Metin, “ Yapmış olduğum planlamaya göre öğle saatlerin yürümeye başlayacağım. 50 ile 60 KM yürüdükten sonra dinleneceğim. Gece yürüyüşü yapmayı planlamıyorum.  Sabah erken saatlerde yola çıkacağım. Konaklamayı ise şu anlık nasıl yapacağımı bilmiyorum ilk etapta camide kalmayı düşünüyorum. Konaklama sponsorunu elde edersem daha rahat bir yürüyüş olacak. Trabzonspor’un hakkı için Çin’e bile yürürüm.”dedi.

Haber: Şükrü Üçüncü / Haber61.NET

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor