Şike eylemleri yeniden!

ŞİKE olaylarına karşı İstanbul’dan başlatılan “Temiz Futbol” eylemi uzun aradan sonra dün yeniden başladı. Taksim Meydanı’nda Gezi Parkı eylemcilerinin şaşkın bakışları arasında gerçekleştirilen  Temiz Futbol eylemi yoğun ilgi gördü. Çevik Kuvvet, tarafta

Şike eylemleri yeniden!
ŞİKE olaylarına karşı İstanbul’dan başlatılan “Temiz Futbol” eylemi uzun aradan sonra dün yeniden başladı. Taksim Meydanı’nda Gezi Parkı eylemcilerinin şaşkın bakışları arasında gerçekleştirilen  Temiz Futbol eylemi yoğun ilgi gördü. Çevik Kuvvet, taraftarın güvenliğini sağlarken, yabancı kanallar ilgiyle izledi. 
 
Taksim gezi olayları başladığı günden itibaren bir süreliğine ertelenen temiz futbol eylemi dün İstanbul Taksim meydanında gerçekleşti. Gezi parkı eylemcilerinin şaşkın bakışları arasında temiz futbol ve adalet çağrısı yapan Trabzonsporlu taraftarlarının güvenliğini çevik kuvvet yaptı. Taraftarlar, çevre temizliği ve hassasiyeti, futbol temizliği ile de yakından ilgilidir dediler.
 
Trabzonspor taraftarlarının 3 Temmuz şike operasyonundan ve mahkeme kararının ardından her Cumartesi günü dünyanın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiği temiz futbol eylemleri İstanbul Taksim’de bilinen nedenlerden ötürü 15 günden bu yana yapılamıyordu.
 
Dün, taraftarlar Taksim’e çıktı ve gezi parkı eylemcilerinin şaşkın bakışları altında futbolcu çevre temizliği istediler. Futbolun her türlü ahlaki özelliklerine leke sürüldüğünü kamuoyuna ilan eden taraftarların Taksim’deki buluşması ve temiz futbol eylemi gezi pankı eylemcilerine destek için gelen yığınla insanın da dikkatini çekti. Hatta, birçok kişi de temiz futbol eylemi yapan Trabzonspor taraftarlarına destek verdi. Gezi parkı eylemlerini takip eden yabancı basın mensupları temiz futbol eylemine de ilgi gösterdi. Özellikle bir Avusturyalı TV kanalı Trabzonspor taraftarları ile de röportaj yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor