Şike davasında sıra neye geldi?

"Futbolda şike" iddiaları üzerine açılanan davanın 4. duruşmasında iddianamenin okunması sona erdi."Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 4. duruşmasın

Şike davasında sıra neye geldi?

"Futbolda şike" iddiaları üzerine açılanan davanın 4. duruşmasında iddianamenin okunması sona erdi.

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 4. duruşmasına iddianamenin okunma işlemi tamamlandı. 401 sayfalık iddianamenin okunma işleminin tamamlanmasının ardından Pazartesi günü Çağlayan Adliyesi'nde sanıkların savunmalarının başlayacağı belirtilirken Cuma günü ise tahliye taleplerinin karar bağlanacağı öğrenildi.

Silivri Cezaevi içinde kurulan büyük duruşma salonunda görülen davaya alarında Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Bülent Uygun ve Olgun Peker'in bulunduğu 22 tutuklu sanık katıldı. Tutuklu sanık menajer Bülent İbrahim İşcen'in ise hastanede tedavi gördüğü için duruşmaya katılamadığı belirtildi. 4 tutuksuz sanık ise duruşmada hazır bulundu. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'nin mahkemeye 15 gün önce atanan üye hakim Bülent Kınay'ın heyetteki yerini aldığını bildirdi.

Davada iddianamenin okunmasının tamamlandığı ve duruşmaya ara verildiği öğrenildi. Bu aşamadan sonra avukatların itirazlarının değerlendirileceği ve davanın görülmesine Pazartesi günü Çağlayan Adliyesi'nde devam edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor