Şifre Uşak'ta çözülecek!

 Ligin bitimine 3 maç kala play-offlar için avantaj elde etmenin planlarını yapan Bordo-Mavili ekip bir taraftan da son iki maçta aldığı yenilgileri telafi etmek istiyor. Ligde yarın lider Uşak Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor ba

Şifre Uşak'ta çözülecek!

 

Ligin bitimine 3 maç kala play-offlar için avantaj elde etmenin planlarını yapan Bordo-Mavili ekip bir taraftan da son iki maçta aldığı yenilgileri telafi etmek istiyor.
 
Ligde yarın lider Uşak Üniversitesi ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor basketbol takımında tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Koç Hasan Özmeriç, maçların önemine değinerek oyuncularına gerekli uyarıları yaptı. Beko Basketbol hedefinin gerisinde kalmak istemeyen Bordo-Mavili ekipte tüm oyuncuların takıma katkı sağlanması adına birlik olundu.
 
Yabancı oyunculara yerli oyuncuların da katkı yapmasıyla Bordo-Mavili ekibin hedefe çok rahatlıkla ulaşabileceğinin altı çizildi. Bu anlamda play-offlar için Uşak Üniversitesi sınavının önemi çok büyük. Olası bir yenilgi bordo-mavili ekibi sıkıntıya sokabilir. Galibiyet için mücadele edecek olan Trabzonspor basketbol takımında ABD’li oyun kurucu El Amin’e büyük işler düşecek. Tecrübeli oyuncu son iki maçta rakip oyuncular tarafından marke edilince istenilen performansı gösterememişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor