"Sezonun en kritik maçını oynayacağız"

 Çaykur Rizespor Kulübü Başkanvekili Halim Mete, Manisaspor karşısında sezonun en değerli ve en kritik maçını oynayacaklarını, galip gelmeleri halinde yollarının sonuna kadar açılacağını söyledi.      Mete,yaptığı açıklamada, ligin bitimine 5 maç kaldığın

"Sezonun en kritik maçını oynayacağız"

 

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanvekili Halim Mete, Manisaspor karşısında sezonun en değerli ve en kritik maçını oynayacaklarını, galip gelmeleri halinde yollarının sonuna kadar açılacağını söyledi. 
     
Mete,yaptığı açıklamada, ligin bitimine 5 maç kaldığını, artık hiçbir hatanın telafisi olmadığını belirterek, "Mutlaka kazanılması gereken haftaların içindeyiz ve haftanın en çekişmeli maçı Rize'de oynanacak. Yarın lig üçüncüsü Manisaspor'u ağırlayacağız. Her iki takım için çok kıymetli 90 dakika" dedi. 
     
Ligin ilk yarısında Manisaspor'a deplasmanda 2-0 yenildiklerini anımsatan Mete, şöyle devam etti: 
   
"Rakibimiz ligin ilk yarısını çok iyi değerlendirmişti. Biz de sezonun ikinci yarısında iyi bir çıkış yakalayarak ilk 2 içerisinde yer bulduk. Aramızda 5 puan var ve Süper Lig yarışında en ciddi rakibimiz. Lig sonunda ikili avantajımızı kaybetmemek, puan farkını korumak adına kazanmak zorundayız. Manisaspor karşısında sezonun en değerli ve kritik maçını oynayacağız, galip gelirsek yolumuz sonuna kadar açılacak." 
     
Mete, taraftarın Manisaspor maçında stadı bayram coşkusuyla doldurması ve süslemesini isteyerek, şunları kaydetti: 
     
"Maçlarımızı son haftalarda ortalama 10 bin seyirciye oynuyoruz ama 10 bin kişi yetmiyor. Bu maç bayram günlerimizden biri olsun. Son aldığımız bilgilere göre 4 bin bilet satıldı ve 3 bin kombine biletimiz var. Kalan 9 bin biletin maç saatinden çok önce bitmesini istiyoruz. İstanbul ve diğer şehirlerden gelenler var. Bu maçın artık bahanesi yok. Bu maç taraftarın maçı olacak, tribünler ve takım bütünleşirse çok iyi şeylerin ortaya çıkacağına yürekten inanıyoruz." 
   
Yeşil-mavili ekipte Manisaspor maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor