Sevilla'nın başkanına 7,5 yıl hapis

Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido, dolandırıcılık, yolsuzluk ve zimmetine para geçirmeden suçlu bulundu ve 7 buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.Malaga mahkemesi, Marbella belediyesinde görev aldığı 1999-2003 yılları arasında yolsuzluk ve doland

Sevilla'nın başkanına 7,5 yıl hapis

Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido, dolandırıcılık, yolsuzluk ve zimmetine para geçirmeden suçlu bulundu ve 7 buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Malaga mahkemesi, Marbella belediyesinde görev aldığı 1999-2003 yılları arasında yolsuzluk ve dolandırıcılık yapmak ve zimmetine para geçirmekle itham edilen del Nino'nun ilgili suçları işlediğine kanaat getirdi ve del Nino'yu 7 buçuk yıl hapis cezasına çarptırdı.

Mahkeme ayrıca, aynı ithamlardan suçlu bulunan Marbella'nın eski belediye başkanı Julian Munoz'u da 7 buçuk yıl hapis cezasına çarptırdı.

Del Nido, Sevilla kulübünün başına 2002 yılında geçmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor