Serkan “Trabzon'da mutluyum“

Trabzonspor’un tecrübeli oyuncusu Serkan Balcı, kampta çok iyi çalışarak kuvvetlendiklerini belirterek, yeni sezon bomba gibi gireceklerini söyledi. Kaleci Tolga Zengin’nin ardından Trabzonspor’un en uzun süre formasını giyen oyuncu olan Serkan Balcı, bor

Serkan “Trabzon'da mutluyum“

Trabzonspor’un tecrübeli oyuncusu Serkan Balcı, kampta çok iyi çalışarak kuvvetlendiklerini belirterek, yeni sezon bomba gibi gireceklerini söyledi. 
Kaleci Tolga Zengin’nin ardından Trabzonspor’un en uzun süre formasını giyen oyuncu olan Serkan Balcı, bordo-mavili takımda çok iyi bir 6 sene geçirdiğini belirterek, “Trabzonspor gibi bir takımda 6 sene gibi bir zaman kalmak çok önemli. Ben geldikten sonra bir çok oyuncu geldi gitti. Bu sezon sözleşmem bitiyor ve inşallah güzel başarılara imza atarız" dedi.
Kampta çok iyi çalışarak kuvvetlendiklerini ifade eden tecrübeli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“İnşallah yeni sezona bomba gibi gireriz. Taraftarlarımız daha çok koşan bir Trabzonspor görecekler diye düşünüyorum. Bakıldığı zaman hazırlık maçlarında takıma halinde oynamaya çalışıyoruz ve takım halinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Hazırlık maçları olsun kamp olsun çok olumlu geçti. Bu sezon kadromuz aynı iyi bir Trabzonspor olacağını düşünüyorum. Camiamızdan yalnızca bize inanmalarını istiyoruz. Sezon başlayana kadar daha çok zaman var. Lig başlayana kadar hazır hale geleceğiz. Burak Yılmaz bizim için çok önemli bir oyuncuydu çok gol attı. Forvet oyuncularımız belki bunun altında ezilebilirler ama taraftarlarımızın destek vermesi gerekiyor. Onlara güven vermeleri gerekiyor ki takımı taşıyabilsinler. İyi bir arkadaşlık ortamımız var herkes bir birini anlıyor. Bir birimize olan sevgimizi ve saygımızı sahaya en iyi şekilde yansıtacağımıza inanıyorum.”
Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique , Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılmasından sonra sorumluluklarının daha çok artığını söyledi. Brezilyalı oyuncu, geçtiğimiz sezon iyi bir performans ortaya koymadığını ancak bu sezon iyi bir performans ortaya koyması gerektiğini belirterek, “Geçen sezon çok iyi bir performans göstermediğimi biliyorum ama gerek kamuoyu, gerek taraftarlarımız ve takım arkadaşlarım bana destek verdi. Bana çok büyük bir hoşgörü gösterdiler. Geçen sezonki performanstan çok daha iyisini göstermem gerekiyor ki bu görüşü değiştirebileyim. Bunun içinde gerek hazırlık maçlarında gerek antrenmanlarda elimden geleni yaptım. Resmi maçların başlamasıyla birlikte bu formumu nereye taşıyabileceğimi göreceksiniz” diye konuştu.
Burak Yılmaz’ın hem saha içinde hem de saha dışında takıma çok önemli katkısı bulunduğunu belirten Henrique, “Burak takıma çok önemli katkılar yaptı. Onun gidişinden sonra bizim sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Bende elimden geleni yapa cam ama bu demek değildir ki Burak 33 gol attı ben 35 gol atarım. Böyle bir hedef koymanın böyle bir yarış yapmanın pek bir anlamı yok. Ondan doğan boşluğu doldurmak benim ve hepimizin görevi” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler