Serkan: Elimizden geleni yapacağız

Trabzonspor’un değişilmez isimlerinden biri olan savunma oyuncularından Serkan Balcı, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Orduspor maçını kazanarak hem ligi galibiyetle kapatmak hem de Play-Off'a moralli gitmek istediklerini söyledi.  Takım arkadaşlar

Serkan: Elimizden geleni yapacağız

Trabzonspor’un değişilmez isimlerinden biri olan savunma oyuncularından Serkan Balcı, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Orduspor maçını kazanarak hem ligi galibiyetle kapatmak hem de Play-Off'a moralli gitmek istediklerini söyledi. 

 

Takım arkadaşlarıyla birlikte Play-Off’ta ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirten Serkan Balcı, “Geçtiğimiz hafta sahamızda konuk ettiğimiz Fenerbahçe maçında şansız pozisyonlar yaşadık. Bunu sonucunda iki puan kaybettik.

 

Ancak bu maç bizim için geride kaldı. Tüm konsantrasyonumuzu Orduspor  ve ardından Play-Off’ta yapacağımız maçlara yoğunlaştırdık.

 

Play-Off’ta şampiyonlar liginde sergilediğimiz futbolu oynayarak taraftarlarımıza büyük mutluluk yaşatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor