Serkan: Devre arası iyi geldi

Trabzonspor’un tecrübeli futbolcularından Serkan Balcı, devre arasından sonra yakaladıkları çıkışın çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.Serkan, devre arası kampını çok iyi değerlendirdiklerini anlatırken şöyle dedi:"Hem iyi hazırlandık, hem de iyi dinlendik

Serkan: Devre arası iyi geldi

Trabzonspor’un tecrübeli futbolcularından Serkan Balcı, devre arasından sonra yakaladıkları çıkışın çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.

Serkan, devre arası kampını çok iyi değerlendirdiklerini anlatırken şöyle dedi:

"Hem iyi hazırlandık, hem de iyi dinlendik. Yoğun maç trafiği temposunu üzerimizden atınca stresten de kurtulduk. Dolayısıyla devre arası bize çok iyi geldi. Şu anda futbol olarak iyi noktadayız ama daha iyilerini yapabilecek potansiyele de sahibiz.

4 maçlık bir galibiyet serimiz var ancak hedeflerimize ulaşmak için galibiyet serimizi daha da üst noktalara çıkartmamız gerektiğini biliyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler