Serkan Balcı yeniden hastanede

Trabzonspor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Balcı Serkan Balcı, yüksek ateş ve halsizlik nedeniyle yeniden hastaneye kaldırıldı.Pazartesi günü yüksek ateş ve halsizlik şikayeti ile kaldırıldığı Yıldızlı Güven Hastanesinde tedavisinin ardından dün taburcu o

Serkan Balcı  yeniden hastanede

Trabzonspor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Balcı Serkan Balcı, yüksek ateş ve halsizlik nedeniyle yeniden hastaneye kaldırıldı.

Pazartesi günü yüksek ateş ve halsizlik şikayeti ile kaldırıldığı Yıldızlı Güven Hastanesinde tedavisinin ardından dün taburcu olan Trabzonsporlu milli oyuncu Balcı Serkan Balcı, benzer şikayetler ve enfeksiyon şüphesi ile bugün tekrar hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre futbolcunun ateşinin düşürülmeye çalışıldığı öğrenilirken, sağlık durumu hakkında Trabzonspor yönetiminden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor