Serkan Balcı' Kutlamalara geleceğim”

 Serkan Balcı, “2011 yılındaki şampiyonluk bizim hakkımızdı. İnşallah Trabzonspor’a hakkını verirler. Şampiyonluk kutlamalarına bende geleceğim” dedi Trabzonspor’a Fenerbahçe’den transfer olan ve 6 yıl boyunca forma giyen Serkan Balcı, Trabzon’da kimseye

Serkan Balcı' Kutlamalara geleceğim”
 Serkan Balcı, “2011 yılındaki şampiyonluk bizim hakkımızdı. İnşallah Trabzonspor’a hakkını verirler. Şampiyonluk kutlamalarına bende geleceğim” dedi
 
Trabzonspor’a Fenerbahçe’den transfer olan ve 6 yıl boyunca forma giyen Serkan Balcı, Trabzon’da kimseye kırgın olmadığını söyledi. Trabzonspor’dan ayrılığını değerlendiren Balcı, “Eski yönetimle anlaştık. Yeni yönetim gelince karşılıklı tekrar oturup konuştuk. İki tarafta sözleşme uzatmayı istemedi. Belki isteselerdi 1-2 yıl daha oynardım. Kimseye kırgın değilim. Ama Trabzonspor’da 6 yıl oynamak kolay değil. Fenerbahçe’den gelip kendini Trabzonspor’a kabul ettirmek zor iştir. Ben bunu başardım” dedi.
 
TRABZON’A GELİRİM
Trabzonspor’dan ayrılış şekline kırgın olmadığını da ifade eden Serkan Balcı, “Benim teşekkür veya plaket gibi bir beklentim yok. Bu konular onların bileceği iş. 6 yıl o kulübe emek verdim. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Onlara kırgınlığım yok. Sonunda da ayrıldım. Profesyonellikte bunlar olağan şeyler. Şimdi tatildeyim. Gelen teklifler ve görüşmelerimiz var. Bir hafta içerisinde hangi takıma gideceğim belli olur” dedi. Şike konusunda da konuşan Serkan, “2011 yılındaki şampiyonluk anamızın ak sütü gibi bizim hakkımız. İnşallah verirler. Bende o zaman davet ederlerse Trabzon’a yeniden şampiyonluk kutlamaları için gelirim” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler