Serdar Taşçı, Türkiye'de oynarım

Almanya'nın VFB Stuttgart takımında oynayan Türk Asıllı Alman futbolcu Serdar Taşçı, Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktığını belirterek, "Transfer teklifi gelirse neden olmasın" dedi.Almanya Bundesliga Ligi'nin güçlü ekiplerinden VFB Stuttgart, Antalya

Serdar Taşçı, Türkiye'de oynarım

Almanya'nın VFB Stuttgart takımında oynayan Türk Asıllı Alman futbolcu Serdar Taşçı, Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktığını belirterek, "Transfer teklifi gelirse neden olmasın" dedi.

Almanya Bundesliga Ligi'nin güçlü ekiplerinden VFB Stuttgart, Antalya'nın Serik İlçesi'nde ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Belek'teki Kempinski Otel'de bir hafta sürecek kampta, futbolcular antrenman yaptı.

VFB Stuttgart'ta yardımcı antrenörlük yapan Erdinç Sözeri, hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Çok sıkı bir kamp programı uygulayacaklarını ifade eden Sözeri, takımda uzun süreden beri görev yaptığını söyledi.

Bir Türk olarak Almanya'da antrenörlük yapmaktan gurur duyduğunu belirten Sözeri, şike iddialarının Türk futboluna zarar verdiğini kaydetti. Bu sürecin geçeceğine inandığını belirten Sözeri, "Çünkü Türk futbolu son yıllarda büyük gelişme elde etti. Milli takımımızın başına başarılı, genç ve dinamik bir hoca getirildi. Abdullah Avcı'ya herkesin destek vermesi lazım. Avrupa Şampiyonası'na Türkiye olarak gidemedik. Bu bizi çok üzdü. İnşallah önümüzdeki yıllarda Avrupa ve Dünya Şampiyonası'na Türk Milli Takımı gider" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE DE OYNARIM"

Sözeri, VFB Stuttgart'ta oynayan Türk vatandaşı Serdar Taşçı'nın da çok iyi bir defans oyuncusu olduğunu söyledi. Stuttgart ve Alman Milli Takımı'nın da formasını giyen Serdar Taşçı ise futboldaki başarısının arkasında, ailesinden aldığı desteğin önemli rolü olduğunu belirtti. Alman Milli Takımı'na son dönemlerde davet edilmediğini anlatan Taşçı, "Türkiye'de de tabii ki oynamak isterim. Fakat 2014 yılına kadar kulübümle sözleşmem var. Ama iyi bir teklif gelirse de olabilir" şeklinde konuştu.

Türkiye'de iyi futbol oynandığını kaydeden Taşçı, "Türk takımları çok başarılı. Ben burada takım ayrımı yapmaksızın gelen teklifleri değerlendirebilirim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler