Sercan Trabzon'a iyi oyna...!

Galatasaray'ın Bursaspor'dan transfer ettiği genç golcü Sercan Yıldırım, Twitter adresinden yayımladığı mesajda, mahkemede suçsuz olduğunun anlaşılacağına inandığını kaydederek, ''Ben yine takımıma kavuşup gollerimi atacağım'' dedi.Sercan Yıldırım, sosyal

Sercan Trabzon'a iyi oyna...!

Galatasaray'ın Bursaspor'dan transfer ettiği genç golcü Sercan Yıldırım, Twitter adresinden yayımladığı mesajda, mahkemede suçsuz olduğunun anlaşılacağına inandığını kaydederek, ''Ben yine takımıma kavuşup gollerimi atacağım'' dedi.

Sercan Yıldırım, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, futbolda şike iddialarına ilişkin iddianameye ilişkin mesaj yayımladı. Sercan Yıldırım, mesajında, ''İddianameyi herkes okumuştur. Herkes iyi incelediğinde, hiçbir şeyin olmadığını herkes görebiliyor. Bu yüzden herkesin rahat olmasını istiyorum. Ben çok rahatım. Mahkemede hiçbir şeyin olmadığı görülecek ve ben yine takımıma kavuşup gollerimi atacağım. Sadece buradan güçlü çıkmak önemli. Beni destekleyen herkese teşekkür ederim. Saygılar'' ifadelerine yer verdi.

İDDİANAMEDE SERCAN YILDIRIM
Futbolda şike iddialarına yönelik iddianamede, Sercan Yıldırım'a, Trabzonspor'un, geçen sezon ligin 29. haftasındaki Bursaspor ile yapacağı karşılaşma öncesinde Ali Kıratlı tarafından, maçta iyi oynaması karşılığında Fenerbahçe Kulübü'ne transfer teklifinde bulunulduğu ve oyuncunun bunu kabul ettiği öne sürülüyor.

Aynı maçla ilgili Fenerbahçe'de tercüman olarak görev yapan Samet Güzel aracılığıyla Bursasporlu Vederson'a ulaşıldığı ve para teklif edildiği, ancak karşılaşmada Trabzonspor'un Bursaspor'u 1-0 yendiği ve ''Aziz Yıldırım liderliğindeki suç örgütünün'' amacına ulaşamadığı iddia ediliyor.

İddianamede Sercan Yıldırım için, 2,5 yıl ile 6 yıl arasında hapis cezası isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor