Sercan Kaya'dan sevindirici haber

Haftasonu Süper Final maçında deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde sürdürdü. Dün akşam Lig TV'ye konuşan Şenol Güneş bugün antrenmandaki yerini alarak futbolcularıyla

Sercan Kaya'dan sevindirici haber

Haftasonu Süper Final maçında deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde sürdürdü.

 

Dün akşam Lig TV'ye konuşan Şenol Güneş bugün antrenmandaki yerini alarak futbolcularıyla saha ortasında yaklaşık 15 dakikalık toplantı yaptı.

 

Güneş oyuncularına Fenerbahçe maçının önemini vurguladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Burak Yılmaz ve Volkan Şen katılmayarak kondisyon salonunda çalıştı. Yine hafif sakatlığı bulunan Vittek ise yan sahada düz koşu yaptı.

 

En sevindirici haber ise bir ay önce menüsküs ameliyatı olan Sercan Kaya'dan geldi. Sercan, takımla birlikte antrenmana çıktı.

 

Daha sonra antrenman çift kale maçla devam etti.

 

Trabzonspor'un eski Antrenörü Ahmet Armutçu Şenol Güneşi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Armutçu ile Güneş eski günleri yat ettiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor