Sercan Kaya'dan Fenerbahçe'ye...

Trabzonspor'un antrenmanında yaklaşık bir ay önce sakatlanan ve İzmir’de sağ dizinden menüsküs ameliyatı olan Sercan Kaya, yeniden takımla birlikte antrenmana çıkmanın sevincini yaşadığını söyledi. Çok çalışarak kısa zamanda üzerindeki hamlığı atıp takıma

Sercan Kaya'dan Fenerbahçe'ye...

Trabzonspor'un antrenmanında yaklaşık bir ay önce sakatlanan ve İzmir’de sağ dizinden menüsküs ameliyatı olan Sercan Kaya, yeniden takımla birlikte antrenmana çıkmanın sevincini yaşadığını söyledi.

 

Çok çalışarak kısa zamanda üzerindeki hamlığı atıp takıma etapta olacağını belirten Sercan Kaya, “Bir an önce iyileşip takımdaki yerimi almak istiyorum. Bunun içinde gece gündüz çalışarak Teknik direktörümüz Şenol Güneş’in gözüne gireceğim” dedi.

 

Süper finalde karşı karşıya gelecekleri Fenerbahçe’yi yenecek güçte olduklarını ifade eden Serkan Kaya, “Ligde Fenerbahçe’ye karşı bir mağlubiyet ve bir beraberlik aldık.

 

Süper Final maçında konuk olacağımız Fenerbahçe’yi bu kez yenerek Trabzonspor’un gücünü herkese göstereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor