Sercan 61'den vazgeçti!

Çaykur Rizespor'un 2013-2014 sezonunun da futbolcuların giyeceği forma numaraları belli oldu. Buna göre Rize'nin plakası olan ve geçen sezon seyirciye verilen 53 numaralı forma numarası bu sezonda şimdilik boşta kaldı.  Geçen sezon Çaykur Rizespor'un Süpe

Sercan 61'den vazgeçti!
Çaykur Rizespor'un 2013-2014 sezonunun da futbolcuların giyeceği forma numaraları belli oldu. Buna göre Rize'nin plakası olan ve geçen sezon seyirciye verilen 53 numaralı forma numarası bu sezonda şimdilik boşta kaldı. 
 
Geçen sezon Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e çıkmasında büyük payı bulunan Cernat 10 numaralı formayı tercih ederken, önceki sezon 61 numaralı formayı giyen Sercan Kaya 7 numaralı formayı seçti. 
 
Çaykur Rizespor'un yeni futbolcu forma numaraları: 
 
Çaykur Rizespor'un kalecileri Mariusz Pawelek 81, Necati Yılmaz 35 ve Yunus Emre Kırdal 93 numaralı formayı tercih etti. Defans oyuncuları Ousmane Viera 3, Sezer Özmen 5, Oğuzhan Berber 12 ve Orhan Ovacıklı 77 numaralı formaları giyecekler. Orta saha oyuncuları Koray Altınay 4, Kağan Söylemezgiller 6, Florin Lucian Cernat 10, Ludovic Sylvestre 14, Hurşut Meriç 17, Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu 19, Cumali Bişi 21 ve Kıvanç Karakaş 66 numaralı formayı seçti. Forvette görev yapacak dokuz oyuncu ise şu numaralı formaları taşıyacak: Sercan Kaya 7, Leony Léonard Kweuke 9, Eren Albayarak 11, Uche Kalu 15, David Depetris 32, Cenk Ahmet Alkılıç 34, Tevfik Köse 88, Muhammet Emre Kalkan 94, Ozan Papaker 96. 
 
Çaykur Rizespor'da Rizeli oyuncu sayısı bu sezon üç olarak kaldı. Kaleci Yunus Emre Kırdal, Muhammet Emre Kalkan ve Ozan Papaker Rizespor forması ile Süper Lig'de mücadele edecek Rizeli oyuncular. 
 
Öte yandan Çaykur Rizespor'da yeni sezon öncesi transfere devam ediyor. Iraklı Ali Adnan ve Çek oyuncu Lukas Hejda ile imzalar bekleniyor. Transfer edilecek oyuncular için forma numaraları transferlerinin ardından açıklanacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor